Over ons

Wie zijn wij:

"BLITS-SmartRepairs" is ontstaan uit een jarenlange passie voor auto's en motoren.

Na persoonlijk geconfronteerd te zijn met schade kwamen wij tot de vaststelling dat er nog steeds een mentaliteit heerst van vervangen in de plaats van herstellen en dat terwijl hiervoor alle technieken (genaamd Smart Repair) op de markt zijn, echter niet of weinig in België. Ondanks de mogelijkheden, service en compacte dealernetwerken die ons land rijk is, lopen we op gebied van "Smart Repairs” achter op de ons omringende landen.

Oorspronkelijk gestart met een mobiele service, zijn we inmiddels geëvolueerd tot een vast atelier, uitgerust met de nieuwste apparatuur om haast alle types van velgen te kunnen herstellen.

Wat is Smartrepair?

Smartrepair-technieken zijn bedoeld om kleine lokale beschadigingen, aan zowel de binnen als buitenzijde van de auto, op professionele wijze te herstellen met speciaal hiervoor ontwikkelde apparatuur en producten.
BLITS-Smartrepairs heeft zich daarbij in eerste instantie toegespitst op cosmetische herstelling, rechten en lassen van aluminium velgen.

Wenst u een speciale kleur, al dan niet met contrasterende sierboord of andere accenten zoals een gepolierde velgrand, dan bent u bij ons ook op het goede adres. Desgewenst kunnen ook uw remklauwen van een speciaal kleurtje worden voorzien.
Wil u uw motorvelgen personaliseren, dan bent u bij ons welkom. We zullen dan samen de mogelijkheden bespreken.
U kan bij ons ook terecht voor herstelling/renovatie van koplamplenzen. Doffe of bekraste lenzen krijgen bij ons de behandeling die ze nodig hebben om terug in topvorm te zijn.

Er werden moeite noch kosten gespaard om hiervoor de best mogelijke gereedschappen en materialen die op de markt verkrijgbaar zijn te zoeken en aan te schaffen, met één doel voor ogen, namelijk de service en kwaliteit te leveren die u wenst.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om uw velgen of koplampen door onze dienst te laten ophalen en leveren.

Om u snel van dienst te kunnen zijn hebben wij geen vaste openingsuren maar werken enkel op afspraak.