Koplampen - renovatie & herstelling

De helderheid van uw koplamplenzen bepalen de lichtopbrengst die u nodig heeft om veilig door het verkeer te komen. Dof geworden koplampen kunnen uw nachtzicht al snel met 80 tot 90% reduceren!

Bovendien kan de automobielinspectie uw wagen hiervoor afkeuren.
Duizenden automobilisten worden geconfronteerd met dof geworden koplampen en zijn er zich niet van bewust dat hiervoor betaalbare oplossingen bestaan.

Bij BLITS-Smartrepairs kan u terecht voor renovatie en herstelling van de koplamplenzen van uw wagen.

Wij bieden twee systemen aan die, afhankelijk van de schade, voor u een kostenbesparende uitkomst bieden om de zichtbaarheid (lees veiligheid), en het uitzicht te verbeteren.

Renovatie:

Doel:

Verweerde, verkleurde en doffe koplampen, waarvan de oorspronkelijke beschermlaag aangetast is, terug helder maken.


Werkwijze:

Door middel van een speciaal hiervoor ontwikkeld polijstsysteem en producten wordt de lens terug helder gemaakt. Voor dit systeem dient de koplamp niet van de wagen gedemonteerd te worden en kan u, na afspraak, wachten op de uitvoering.


Herstelling:

Doel:

Verweerde koplampen met beschadigde beschermlaag (bekrast, steenslag) terug voorzien van een volledig nieuwe UV-bestendige coating.


Werkwijze:
Door middel van schuur en polijstschijven wordt de bestaande beschermlaag volledig verwijdert en de lens verder ontkrast. De nieuwe heldere UV-bestendige coating wordt aangebracht en uitgehard onder infrarood lampen. Om imperfecties te verwijderen krijgt de nieuwe beschermlaag een extra polierbeurt. Voor dit systeem dient de koplamp wel van de wagen gedemonteerd te worden (door derden).